Especialistes Mac-Windows

Xarxes sense fil gratuïtes

Cada cop és més fàcil trobar connexió a internet sense fils fora de casa, tant pel nostre portàtil com pel telèfon mòbil. I encara ho és més si ens guiem pel blog i la revista que us presentem a continuació.

A Guía Zonas Wifi hi trobem un recull de locals amb connexió a internet a Barcelona. Especialment útil resulta el mapa personalitzat de Google Maps que s’hi inclou.

Per la seva part, la revista Time Out va publicar també una guia de tots aquests llocs amb cobertura Wifi que podeu consultar aquí.

Aquest espectre es veurà ampliat durant aquest estiu, quan el servei Wifi Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona s’instal·li en 177 punts. D’aquesta manera disposarem de connexió Wifi a l’exterior de biblioteques, centres cívics, parcs, etc.

L’accés serà lliure, però la connexió tindrà una durada màxima d’una hora al dia per usuari, i estarà restringida a l’horari d’aquests equipaments municipals. També es limitarà l’accés a continguts (Accedir a pàgines porno o descarregar-se música o pel·lícules, per exemple).