Com desactivar les notificacions de webs a Goggle Chrome

S’està fent habitual que cada cop que entrem en un web determinat, ens aparegui el missatge de si volem rebre les seves notificacions, on escollir si ho volem fer o no. Com és realment pesat, si fem servir Google Chrome, disposem de la manera de bloquejar-ne no una, sinó totes les notificacions de cop.

Per fer-ho cal que anem als tres botons que apareixen a la part superior dreta del Chrome i ens desplaçarem pels apartats “Configuració”, “Configuració avançada”, “Privacitat i seguretat”, fins arribar a ”Configuració de contingut”.

Dins d’aquest apartat entrarem a “Notificacions”. Si les volem bloquejar totes, desactivarem l’interruptor que apareix a la part superior. Però si volem mantenir-ne algunes, caldrà que mirem una per una la llista que apareix en aquesta mateixa pantalla, on apareixen els webs amb els que hem interactuat darrerament.