Como esborrar l’historial de l’explorador d’arxius de Windows 10

L’explorador d’arxius és una de les eines incloses a Windows que més utilitzem. Avui us ensenyarem com esborrar-ne l’historial a Windows 10.

Des de l’explorador de Windows podem accedir a totes les unitats, carpetes i arxius emmagatzemats al nostre disc dur. També hi podem portar a terme cerques d’arxius o carpetes que no recordem on són. Aquestes cerques van generant un historial que l’explorador emmagatzema. I cada cop que fem una cerca ens suggereix tot un seguit de resultats antics. O ens mostra, a sota de de les carpetes habituals, un detall de fitxers recents.

Si volem esborrar aquest historial el primer que hem de fer és obrir l’explorador de Windows i adreçar-nos al menú Fitxer. Un cop aquí seleccionem l’opció ”Canvia les opcions de carpeta i de cerca”. A la pestanya General, ens adreçarem a la secció Privacitat. I aquí, finalment, premerem el botó Esborrar, amb el qual desapareixeran tots aquests accessos ràpids emmagatzemats a l’historial.