Crear un botó per apagar ràpidament l’ordinador

A l’hora de tancar l’ordinador hem de fer un seguit de passos que podem reduir creant un simple accés directe. No cal que anem a “Inicio – Apagar el equipo…” i esperar que ens surti la pantalleta d’aquí sota. Podem crear un accés directe a l’escriptori que amb un sol clic apagui el nostre equip.

Per començar farem clic a sobre l’Escriptori amb el botó dret del ratolí. Anirem a “Nuevo” i escollirem, del llistat que se’ns desplegarà, “Acceso directo”. On diu “Escriba la ubicación del elemento” posarem “shutdown -s -t 00”. Premerem “Siguiente”, i a la següent pantalla escriurem el nom que volem donar a l’accés directe, per exemple, “Apagar PC”. I ja està! A l’Escriptori trobarem un accés directe anomenat “Apagar PC” que amb un sol clic apagarà el nostre ordinador.

Si volem personalitzar-lo podem fer clic un altre cop a sobre seu amb el botó dret del ratolí. Anirem a “Propiedades” i, a la pestanya “Acceso directo”, anirem a “Cambiar icono…”, on escollirem el que més ens agradi. Fàcil, no?