Monitorizo

Cada cop són més habituals les compres per internet. Però sovint ens costa saber si el que estem comprant està bé de preu o si ho podríem arribar a aconseguir més barat. Com és lògic, no estarem nosaltres mateixos controlant cada dia el preu d’un producte. I menys si disposem d’un servei online que ens fa la feina.

Monitorizo és justament això: Una plataforma que ens permet buscar un producte a Amazon, conèixer el seu preu actual i la seva evolució. D’aquesta manera podrem saber si varia amb freqüència, si ara mateix és car i cal que esperem per comprar-lo, o és baix i és el moment just per adquirir-lo.

A partir d’un cercador, on posarem el que busquem, s’analitzen i se’ns ofereixen diversos resultats. Llavors escollim el producte que més ens interessa i, després de clicar a l’opció “Evolución del precio“, podrem veure tot el seu historial.

També disposarem d’informació sobre especificacions, opinions d’altres usuaris o el preu del producte a d’altres països. I si ens convenç, podrem clicar l’opció “Comprar en Amazon”, que ens remetrà directament a la botiga d’Amazon, sense cap cost afegit.