ReIcon

A molts usuaris els agrada mantenir la pantalla del seu ordinador endreçada, amb les icones distribuïdes seguint un determinat criteri. Això els facilita la feina de trobar els documents, carpetes i programes que necessiten en cada moment.

Però alguns programes, el propi sistema operatiu o determinades resolucions de pantalla poden arribar a desfer aquest ordre. I d’aquesta manera donar-nos una feina extra si volem tornar a deixar l’escriptori tal i com el teníem abans.

Gràcies a ReIcon aquest problema s’ha acabat. Perquè amb aquest programa podrem guardar la configuració de la posició de les icones automàticament. I podrem restablir-la sempre que ho necessitem fàcil i ràpidament.

Es tracta d’una aplicació portable, que no necessita instal·lar-se per fer-se servir. Només cal que la descarreguem, la descomprimim i l’executem.