Wrappup

Wrappup és una aplicació que serveix per grabar les nostres converses, trucades o videoconferències i convertir-les en text. Representa una eina molt útil si tenim la necessitat de transcriure-les, i ens volem estalviar la feina de fer-ho a mà.

La podem utilitzar tant des de la seva pàgina web com del nostre telèfon (Android o iPhone), i després d’un breu registre ja tindrem el seu assistent a la nostra disposició.

Funciona amb intel·ligència artificial, de manera que ella mateixa s’encarrega de, un cop processada la veu, suggerir etiquetes amb les paraules més destacades, ressaltar els moments més rellevants i enviar-nos un resum de text per correu electrònic.

Ens permet buscar paraules, frases o fragments concrets de veu, per recuperar-los i veure si realment el que s’ha transcrit és correcte.

Podem capturar l’àudio de qualsevol aplicació que funcioni al nostre ordinador o smartphone, com ara Skype, Telegram, Hangout, etc.

I si tenim algun dubte respecte a la seva privacitat, les seves polítiques de protecció de dades indiquen que les gravacions s’emmagatzemen en servidors d’empreses de total confiança.