Ens estan copiant? Copyscape ens ho diu

Avui en dia és molt fàcil obtenir informació a través de internet. I de la mateixa manera, crear-ne de nova. El que passa és que una cosa és nodrir-se d’informació per al nostre lloc, i una altra molt diferent és dedicar-nos a buscar, copiar i enganxar el contingut que creen els altres.

Si teniu la sospita de que això és així, només cal que entreu en aquesta web i escriviu el vostre domini. Al moment se us oferiran alguns dels llocs, si és que existeixen, on apareix part o la totalitat d’algun dels continguts que vosaltres heu publicat.

Amb la opció gratuïta només se’ns en mostraran dos. Però amb el servei Premium podrem fer cerques puntuals i ampliar-ne els resultats. I a més a més, també podreu cercar fragments complets de text, molt útil si us dediqueu a l’ensenyament i creieu que els vostres alumnes fan trampes.