Evernote

Evernote és una mena de bloc de notes que permet desar com a tal qualsevol cosa: un fragment d’una web, una imatge, un text, una adreça de correu electrònic, un enregistrament de veu, etc. I en tots els casos mantenint el seu format original.

Un cop tenim les nostres anotacions fetes, l’aplicació ens facilita eines per classificar-les i mantenir-les sincronitzades des de qualsevol dispositiu, tant si és el nostre ordinador personal, tableta tàctil o el telèfon mòbil.

Disposa també d’un potent indexador que ens permet agilitzar la cerca de les nostres notes a través de paraules clau.

D’altres funcions addicionals ens permeten enviar les notes per correu electrònic, imprimir-les, personalitzar al nostre gust l’aparença del programa o, fins i tot, reconèixer anotacions fetes a mà.