Geek Uninstaller

El problema que representa instal•lar i desinstal•lar aplicacions de l’ordinador és que mai en fem net. Encara que el Windows les esborri i ens tregui les icones de la vista, sempre queden restes i rastres que enreden el sistema operatiu i l’alenteixen.

Geek Unistaller és una petita eina que fa aquesta funció, però que també ens permet desfer-nos d’altres aplicacions que no apareixen a la llista de programes que el Windows ens mostra com a instal•lades. I fins i tot pot forçar a l’eliminació d’aquelles que s’hi resisteixen, tant les que han quedat a mig fer com les que es protegeixen de l’eina de desinstal•lació del Windows.

És una utilitat senzilla i ràpida, que no cal ni instal•lar. Però també us aconsellaríem que la utilitzéssiu amb cura, i només amb aquelles aplicacions que estigueu segurs que voleu esborrar.