Paypal

Alguns de vosaltres encara us fa recança fer pagaments a través d’Internet. Tenim entès que donar les nostres dades bancàries és equivalent a utilitzar la nostra tarja de crèdit a qualsevol restaurant. Però pels més recelosos us presentem aquesta web que ofereix un servei excepcional.

PayPal és una marca del grup Ebay, conegut per les seves subhastes a través de la xarxa, que ens permet fer pagaments segurs sense haver de compartir la nostra informació financera.

Bé, això no és exactament així. Només la compartim amb ells que, mitjançant un registre ens atorguen un compte d’usuari per poder fer els nostres pagaments. El podrem utilitzar, a canvi d’una comissió, als llocs que treballin amb ells i que cada cop són més nombrosos.

També ho podrem utilitzar si, enlloc de comprar, el que volem és vendre a través de la nostra pàgina web i oferir aquest servei. I moltes coses més que aprendreu visitant la seva pàgina.