Todocoleccion

La web que us presentem avui és un espai dedicat als aficionats al col·leccionisme i a les antiguitats. Es tracta d’un lloc on podreu trobar discos de pissarra, cromos, cotxes d’Scalextric, còmics, cartells de cinema, i un llarg etcètera. Només cal que hi entreu i hi doneu una ullada: hi ha de tot.

A través d’ell tant hi podreu comprar com vendre. Només cal que us doneu d’alta com a usuaris i, a partir d’aquí, ja podeu fer el que més us convingui. Si el que voleu és comprar, podeu explorar les seccions del seu catàleg a la recerca d’allò que us interessa. O bé, posar directament un nom al cercador i veure quins resultats ens ofereix.

Alguns d’aquests articles es poden comprar directament, pagant-ne el preu estipulat. Però d’altres s’ofereixen mitjançant el sistema de subhasta, a través del qual se’l farà seu aquell que ofereixi el preu més alt en el temps estipulat.

Si disposeu a casa d’objectes de col·lecció que us fan nosa, també els podeu posar a la venda. De fet, s’hi han sorgit botigues especialitzades que es dediquen exclusivament a això.

Si us interessen els segells, les nines, els llibres o les postals antigues, feu un vol per Todocolección.