Anti-Twin

Anti-Twin és una petita aplicació que ens permet buscar i eliminar arxius duplicats en el nostre equip. La seva funció és la de comparar-los i permetre’ns eliminar les còpies que descartem i, d’aquesta manera, alliberar espai al disc dur.

Podem buscar els fitxers pel nom, pel contingut o per la mida. És una eina perfecte per trobar documents que hem desat amb noms semblants. Ens permet localitzar cançons amb títols i etiquetes diferents. I també fotografies amb diferent pes en píxels.

Per agilitzar-ne l’ús i treure’n un rendiment òptim és millor que comencem cercant fitxers una mica grans (de 500 KB, per exemple) i que acotem les carpetes a comparar (evitem seleccionar sencera la unitat C:). A l’hora d’esborrar, fem-ho només amb els arxius que sabem segur que són nostres (documents de text, fulls de càlcul, etc.). Mai ho hem de fer amb arxius de programa o de Windows.