Feedly

Quan naveguem per internet i trobem un lloc web que ens interessa, l’acostumem a desar a “Preferits”. Però acostuma a passar que anem acumulant desenes d’adreces, que després no tornem a visitar més perquè no hi pensem.

Per solucionar aquest tema disposem d’eines com Feedly, que ens permeten fer un seguiment de blocs i llocs web dinàmics, i estar al cas de les seves darreres actualitzacions i novetats.

Aquestes se’ns presenten com si es tractés d’una revista, en la que podem marcar el que ens agrada més o el que volem llegir més tard.

També podem classificar les fonts escollides per temes i separar, per exemple, les entrades de llocs esportius de les de política.

Necessitem un compte de Google per accedir-hi . I això ens permetrà mantenir sincronitzades les nostres dades, per accedir a elles des de qualsevol ordinador, tauleta o telèfon intel•ligent. I, sobretot, pels que ja éreu usuaris de Google Reader, importar totes les dades del vostre compte abans no tanquin definitivament el servei, previst per l’1 de juliol del 2013.

Des d’aquí també es poden cercar llocs interessants, que se’ns mostraran en funció de la seva popularitat, o bé inserir manualment les nostres pròpies fonts.

I tot llegint, podem enviar els entrades que ens semblin interessants per correu electrònic o compartir-les a les xarxes socials.