Hootsuite

Hootsuite és una eina que ens permet gestionar diverses xarxes socials des d’un sol compte. D’aquesta manera, tant si ho fem des del seu lloc web com des de les aplicacions que existeixen per a mòbils i tauletes, hi podem integrar els nostres comptes de Twitter, Facebook, Google+ i Linkedin, entre d’altres.

És un instrument útil per gent que utilitza molts comptes diferents alhora, de manera professional. Però també serveix per aquells que volen disposar i separar els seus comptes personals dels de feina.

El seu funcionament es basa en pestanyes i columnes. A cada pestanya hi tenim una xarxa social, mentre que a les columnes hi afegim apartats concrets d’aquesta.

Un dels seus principals avantatges és que podem programar les publicacions, i d’aquesta manera decidir a quina hora creiem més oportú que es llencin a la xarxa.

També és important el fet de incorporar un escurçador d’adreces, que a part de fer més curts els enllaços que pengem, ens servirà per analitzar l’impacte dels nostres missatges. És per això que també disposa d’un apartat d’anàlisi que ens generarà informes per valorar la nostra activitat.

Disposa de dues versions, una de gratuïta, i una altra professional amb funcionalitats avançades.