Internet segura

Internet és una gran eina. Però encara ara, molts de nosaltres no en fem un ús òptim. I sobretot, ens exposem a continues situacions de risc.

És per això que avui us recomanem aquest lloc, Internet segura, pensat sobretot per ajudar a pares, joves i educadors, però igualment útil per a adults que això de la informàtica els ha agafat de grans.

Aquí hi trobarem ajuda per resoldre els problemes que ens poden sorgir mentre fem servir Internet, ja sigui des d’un l’ordinador, com des d’un mòbil o tauleta. Amb guies i altres recursos sobre les normes de seguretat que hauríem de tenir en compte a l’hora de navegar per la xarxa.

Per casos amb els que us trobeu cada dia, de l’estil: “Navegant per internet trobo un missatge dient que tinc un virus i vol que baixi un antivirus per eliminar-lo. He de fer-ho?”.

Però també hi trobarem un servei professional i gratuït per situacions de conflicte infantil (assetjament, us no autoritzat de la imatge, presa d’identitat o desordres d’addicció a les noves tecnologies).