Mini Racing Online

Si no heu conduit mai en un circuit, ni que sigui de karts, sempre podeu jugar a ser Sebastian Vettel amb jocs com aquest: Mini Racing Online.

Es tracta d’un joc de curses gratuït, molt senzill de fer-lo funcionar, tot i que disposa d’opcions que inclús superen les d’altres jocs de pagament més complicats.

Els usuaris poden personalitzar-lo, i crear i editar els seus propis cotxes i circuits. O descarregar els que han fet altres. A aquests afegits se’n diu extensions. I amb elles podem fer, per exemple, curses revivint l’antic traçat de Montjuïc a bord d’un Mercedes d’aquesta temporada.

Es poden organitzar i programar curses i campionats, els resultats de les quals generen tot tipus d’estadístiques que es comparteixen a la xarxa (rècords de volta ràpida, etc.).

Podem ajustar la mecànica i l’aerodinàmica del cotxe sense ser mecànics professionals, per adaptar-lo a les característiques de cada circuit.

I tot i que podem jugar-hi nosaltres sols sense estar connectats a internet, un dels seus atractius és la possibilitat de jugar amb altres competidors d’arreu de la xarxa.