Prezi

Prezi és una de les aplicacions web més fresques que podem trobar. Es tracta d’una eina per fer presentacions, lluny de l’avorrit PowerPoint, que es basa exclusivament en el mecanisme d’anar passant una diapositiva darrera l’altra.

Aquesta aplicació treballa amb un sol gran document, de manera que podem començar amb una vista global de la presentació i posteriorment anar fent zooms a diferents llocs de la mateixa.

És molt fàcil d’utilitzar, malgrat només estar disponible en anglès, amb un munt de plantilles que ens ajuden a iniciar-nos-hi. I ofereix una infografia excel•lent, i admet la importació d’una gran varietat de mitjans, com vídeos de YouTube i PDF’s, entre d’altres.

Malgrat ser una aplicació web (ens hi podem registrar amb un compte de Facebook mateix), podem descarregar-nos tots els arxius necessaris (en un arxiu Zip) per poder disposar de la presentació fora de línia. Tot i que també existeix una versió d’escriptori de pagament.