Social Media Image Maker

Afegir fotos de perfil i de fons a les xarxes socials és força entretingut, perquè cadascuna fa servir un format diferent. Les unes són quadrades, les altres apaïsades, etc.

Social Media Image Maker és una aplicació online molt intuïtiva que t’ajuda a ajustar i redimensionar una imatge en funció de la xarxa social en que l’haguem de fer servir. Només cal que seleccionem la xarxa, carreguem la nostra imatge, i ja la podem ajustar perquè encaixi en el lloc corresponent.

També se’ns ofereix la possibilitat de afegir-li filtres o altres opcions, com rotar, invertir, desaturar, convertir a blanc i negre, entre d’altres.

Un cop editades, les podem pujar automàticament a la majoria de xarxes: Facebook, Twitter, Youtube, Google+, Flickr, Vimeo, Pinterest, Skype, Tumblr, Linkedin, Foursquare, etc. I no necessitem fer cap mena de registre.