Escolta la ràdio online amb TuneIn

La majoria d’emissores de ràdio disposen d’aplicacions per poder ser escoltades a través de telèfons amb connexió a internet. I també ofereixen reproductors integrats per fer el mateix, però a través de les seves pàgines web.

Però també podem anar molt més enllà i disposar de totes elles des d’un sol lloc: TuneIn. Es tracta d’una de les millors i més populars aplicacions per telèfons mòbils per escoltar la ràdio online. I ara, tot just acaba de renovar la seva web i el seu reproductor, que era poc més que una eina publicitària de la seva App mòbil. I amb això s’està convertint en un lloc de referència.

Des d’allà podem triar l’emissora que volem escoltar per gènere. Si busquem una emissora musical, podem triar l’estil i l’època de la música que vulguem escoltar. Gaudirem d’un historial de les cançons que hem sentit fa uns moments. I des de la secció “Live”, veurem quines cançons estan sonant en aquest instant en diverses emissores.

Podem escoltar-hi les ràdios tradicionals, públiques i privades, i emissores que només emeten a través de la xarxa. I moltes d’elles, ofereixen informació sobre la seva programació.

Només que hi entrem, la pàgina ens suggereix les emissores més populars per proximitat. Però també podem anar a la secció “Location” i escollir emissores pel país o la ciutat que escollim.

Aquest lloc web està en anglès, però el seu disseny intuïtiu fa que sigui fàcil moure-s’hi.