Wakeup.io

Fa uns anys, si algú tenia problemes per llevar-se amb els despertadors tradicionals, podia trucar al servei que oferia Telefónica, i programar que una trucada fes aquesta feina l’endemà.

Avui en dia aquestes coses es poden fer des de llocs web com wakeup.io, des d’on podem demanar que ens truquin a l’hora que vulguem. I no cal tenir un Smartphone per disposar-ne, perquè serveix per a qualsevol telèfon.

Si hem programat l’alerta per un telèfon mòbil, rebrem un missatge SMS. Si la volem cancel•lar, podem anar al lloc web i fer-ho. També podem cancel•lar l’alarma responent a l’SMS amb la paraula “Sleep”. O amb “Stop” si volem que esborrin el nostre número de la seva base de dades. Però tinguem present que estem enviant un SMS internacional, amb cost addicional.

Pagant una petita quota mensual podrem escollir el nombre de vegades que es repetirà la trucada. O la llengua, la veu i el missatge que volem que ens desperti.

El servei és totalment gratuït, però només permet programar dues alertes cada 48 hores. A llevar-se toquen!