Appear.in

Appear.in és una aplicació web amb la que podeu fer videoconferències a través del navegador. Amb la gràcia de que no cal que instal•leu res al vostre ordinador.

Només cal que entreu al seu lloc web, escolliu un nom per la vostra sala de conversa (o acceptar el que us suggereix el lloc), i prémer el ”Enter”. Al moment s’obrirà la vostra pròpia sala, i només caldrà que envieu l’enllaç a aquell o aquells amb qui vulgueu parlar. Bé sigui per e-mail, Whatsapp, etc.

Un cop dins, teniu diverses opcions disponibles, com ara bloquejar la sala per què ningú més hi pugui accedir (“lock room”), o fer-nos-la nostra per sempre amb una adreça de correu electrònic (“claim room”). Això últim ens permet també personalitzar-la.

També es pot desactivar momentàniament el micròfon i la càmera, o intercanviar missatges de text amb els participants.

S’hi poden connectar fins a vuit persones alhora. L’únic que us cal és un navegador web compatible (Firefox, Chrome o Opera), i la càmera i el micròfon, és clar. I ja està disponible també l’apli per iPhone.