Optimitzar la barra d’adreces d’interés de Google Chrome

La barra de marcadors de Google Chrome té un espai limitat, i sovint no hi podem tenir a la vista tots els enllaços dels nostres llocs preferits. Els hem d’agrupar en carpetes, i això no ens resulta pràctic. El secret per poder-ne tenir més passa per eliminar-ne el text, i deixar-ne només la icona que els identifica.

Per fer-ho només cal que cliquem qualsevol dels nostres preferits amb el botó dret. Fem clic a Editar i n’esborrem el títol, el qual no elimina en cap cas l’enllaç a on apunta.

Si patim per si fem una destrossa, podem fer-ne una còpia de seguretat abans. Només cal anar al menú Marcadors, premem a Administrador de Marcadors, i al menú Organitzar cliquem a Exportar marcadors. Amb això aconseguirem desar-los, per si volem tornar-los a deixar com els teníem.