Franz

Cada cop tenim comptes oberts a més serveis diferents: els de missatgeria instantània, les xarxes socials o els comptes de correu electrònic. I per raons diverses, sovint necessitem rebre les seves notificacions de manera immediata. Fins ara, si ho volíem fer des de l’ordinador, havíem de tenir una pestanya oberta per cadascun d’ells.

Però, si podem gestionar diversos comptes de correu electrònic des d’un mateix programa, perquè no podem fer el mateix amb comptes d’altre tipus? Franz és una aplicació, disponible per Windows i Mac, que permet justament fer això: Estar connectat des d’una sola finestra del nostre ordinador a diversos serveis de missatgeria instantània (Whatsapp, Telegram, Messenger, …) o xarxes socials (Facebook, Twitter, Skype, …). I alhora, enviar i rebre emails (Gmail, Yahoo! o Hotmail/Outlook).

Podem gestionar-hi diversos comptes d’un mateix servei. I també ens ofereix altres funcions interessants, com l’intercanvi d’arxius i enllaços o l’ús d’emoticones.

Si us amoïna el què passa amb els vostres missatges i la informació enviada, els seus responsables diuen que el programa només fa d’intermediari entre els diversos serveis. És a dir, que no guarda res, i tant sols depèn de la privacitat que ofereixi el mateix servei.