Freepik

Segur que més d’una vegada us heu trobat amb la necessitat d’utilitzar fotografies o imatges per il·lustrar un lloc web, un catàleg o una invitació, i no saber d’on treure-les. Doncs us presentem un lloc des del que podreu trobar-ne una pila, lliures de drets i gratuïtes.

Diu que a Freepik disposen d’un espai amb més d’un milió d’arxius gràfics, propis o indexats d’altres llocs similars. I disposar de tot tipus de recursos, tant per a us personal com comercial.

S’hi podem fer cerques per paraula clau, però també per tipus d’arxiu, colors o tipus de llicència. I els resultats ens mostren informació complementària sobre el document triat, així com altres propostes relacionades.

També disposa de col·leccions dels arxius més populars, i la possibilitat de seleccionar els nostres arxius favorits.