Hola! VPN

Hola! VPN és una utilitat gratuïta que ens permet accedir a qualsevol lloc web sense restriccions.

És un servei que es basa en una xarxa privada virtual (VPN), que ens permet navegar per pàgines que no estan disponibles al nostre país. I així poder gaudir de serveis que aquí no estan disponibles, com les sèries de Netflix o la música de Pandora, que només estan disponibles als Estats Units.

Posem un exemple pràctic: El cas és que som clients de Movistar TV i volem veure un partit de futbol des de la nostra tauleta. Però resulta que estem a França, i l’aplicació de Movistar es dóna compte de que no ens trobem al nostre país. Automàticament ens apareix un missatge de que aquest contingut no està disponible. Però aquesta eina podrem esquivar la restricció, permet-nos simular a quin país som.

Funciona en tots els dispositius, incloent PC, Mac, tauletes o mòbils (tant amb iOs com Android). I fins i tot es pot utilitzar en diversos dispositius a la vegada. Unes vegades com a aplicació i d’altres com a extensió del navegador (Firefox o Chrome).