Retardar el lliurament d’un email amb Microsoft Outlook

Una de les possibilitats que potser desconegueu del Microsoft Outlook és la de retardar el lliurament d’un missatge de correu electrònic. Amb això podem retenir-lo a la “Safata de sortida” durant un temps determinat, després d’haver fet clic a “Enviar”.

Per retardar l’entrega d’un únic missatge anirem a la fitxa “Opcions” del mateix i clicarem en el botó “Retarda el lliurament”, del grup “Més opcions”.

Aquí podrem definir les “Opcions de lliurament”, i indicarem quin dia i a quina hora s’enviarà el missatge des del camp “No ho enviïs abans del”. Al enviar-lo aquest quedarà retingut a la “Safata de sortida” fins el moment del lliurament.

Si fem servir un compte POP3, l’Outlook haurà d’estar obert fins que s’enviï el missatge.

També es poden crear regles per retardar l’entrega de tots els missatges.

Aquest article es refereix a totes les versions de Microsoft Outlook des de la 2007.