System Font Size Changer

Cada cop fem servir pantalles d’ordinador més grans i amb unes resolucions més altes, que sovint fan que ho veiem tot molt estilitzat, però també més petit. És per això pel que molts usuaris voldrien canviar la mida de la lletra. Sobretot després de que Microsoft eliminés aquesta opció en la versió Windows 10 Creators Update. Aquí us explicarem com fer-ho.

Necessitarem una petita aplicació gratuïta i portable (que no necessita instal·lació) que es diu System Font Size Changer.

El primer cop que la fem servir ens preguntarà si volem fer una còpia de la configuració actual de la mida de la lletra de Windows 10, abans de fer cap canvi. D’aquesta manera sempre podrem tornar a la configuració original.

Seguidament ens apareixerà la interfície del programa que és molt fàcil d’utilitzar. Escollirem els elements que vulguem canviar i mourem la barra per escollir la mida. I fins i tot podrem triar si volem que la lletra surti en negreta o no.