Unroll.Me

Per tots aquells que utilitzeu comptes de correu gratuïts: Hotmail, Outlook, Gmail, Yahoo! Mail, etc. I esteu desbordats amb el volum de correu que rebeu. Des d’aquest web podreu netejar-lo i organitzar-lo amb uns pocs clics.

El funcionament és simple: Unroll.me busca en el vostre correu tots aquells elements als que esteu subscrits, i us dóna l’opció de cancel•lar la subscripció o d’agrupar les diferents ofertes que rebem en un sol correu diari. En ell rebrem els avisos, suggeriments i ofertes que volem rebre, però que no volem que ens omplin la bústia o que ens estiguin atabalant tot el dia.

Evidentment, al acceptar les seves condicions estarem donant accés al nostre correu electrònic. Malgrat això, no sembla una entrada gaire intrusiva. Però si sou maniàtics de la privacitat, deixeu-ho estar. Tot i així, creiem que és una bona eina per gestionar el correu que rebem.