Versió Postal

Versió Postal és un cineclub online que neix a partir del catàleg d’un videoclub que, com la majoria, va haver de tancar portes.

Aquest servei en línia distribueix per correu còpies en DVD o Blu-ray, d’un fons creixent basat en el cinema d’autor, independent i documental. Pel·lícules rares, oblidades, fora de catàleg o mai distribuïdes. Tota una alternativa a la oferta existent, que viu de les novetats i dels grans èxits comercials.

Les pel·lícules no es descarreguen ni es veuen per en línia. S’envien per correu, no tenen data de devolució i es retornen de la mateixa manera amb un sobre franquejat.

El seu funcionament es basa en abonaments mensuals que permeten, segons la tarifa que es tria, veure un nombre concret de pel·lícules en un període determinat de temps. Quan es disposa d’una pel·lícula, no es rep la següent que s’ha sol·licitat fins que no s’hagi tornat la primera, de manera que un mateix s’administra el temps i els diners. Es poden adquirir abonaments de 10, 12 o 15 euros al mes, que donen dret a 3, 5 o a pel·lícules il·limitades. I segons la disponibilitat que cadascú tingui, pot anar canviant la seva modalitat d’abonament.