WhatsApp Web

Escriure missatges llargs o mantenir diverses converses alhora, poden ser motius per utilitzar WhatsApp des d’un ordinador. Amb l’avantatja de disposar d’un teclat complet i veure els missatges a pantalla completa.

Per a fer-ho possible cal que connectem el nostre telèfon amb WhatsApp Web. Només entrar en aquesta pàgina ens apareixerà un codi QR per escanejar-lo des del nostre telèfon. Just a sota, ens apareixeran les instruccions sobre com fer-ho en funció del tipus de mòbil que tinguem (Android, iPhone, etc.).

Un cop haguem escanejat el codi, els missatges de WhatsApp aniran apareixent alhora al nostre telèfon i al navegador. I des d’aquest, podrem seguir enviant, missatges, icones i notes de veu. Ens apareixerà la nostra llista de contactes i començarem a rebre notificacions a l’ordinador.

Per cert, WhatsApp és més segur des de que xifra les converses. Però si esteu fent servir un ordinador que no és el vostre, recordeu de tancar el servei quan acabeu. Ho podeu fer fent clic al menú dels tres punts, i escollint l’opció ”Sortir”.