Songg

Cada cop hi ha més alternatives per escoltar música a través d’internet. Però més d’un cop ens hem trobat que estem escoltant una cançó, per exemple, a través d’Spotify i la volem compartir amb algú que no disposa d’aquest servei. I al final, l’acabem buscant i compartint des de Youtube.

Son.gg és una plataforma que serveix per evitar això i que puguem compartir una cançó per què els altres triïn després des de quin servei la volen escoltar: Apple Music, Spotify, Google Play, YouTube, Deezer o Last.fm, entre d’altres.

El seu funcionament és molt senzill. Un cop dins el web, indicarem el grup o cançó que busquem. Un cop l’haguem trobat premerem sobre el botó “Share”, per aconseguir l’enllaç que volem compartir. I ja ho tindrem fet.

Al mateix temps podrem compartir-lo directament a través de Twitter o Facebook.