Com compartir la connexió del telèfon mòbil amb l’ordinador

Amb l’aparició de les tarifes de dades il·limitades i la implantació de la tecnologia 5G, compartir la connexió a internet del mòbil amb l’ordinador ens pot resultar molt útil. Per exemple, quan marxem a una segona residència i no volem contractar una altra connexió a internet. O anem de vacances i no ens volem connectar a una xarxa púbica, perquè són poc segures. A través de la connexió del mòbil, podrem seguir treballant o veient les nostres sèries preferides.

Si el vostre telèfon és Android podeu fer-ho utilitzant la funció Hotspot o compartir internet, que trobareu dins de las configuració, a l’apartat connexions. Quan l’activeu, us demanarà que establiu una contrasenya. Feu-la el més segura que pugueu. I amb el nom del punt d’accés que us indica i aquest password ja podreu accedir a la xarxa wifi que s’haurà creat des de qualsevol dels vostres equips.
Si disposeu d’un iPhone, heu d’adreçar-vos a Configuració i activar Punt d’Accés personal. Allà podreu definir també la contrasenya per compartir la connexió. I ja podreu accedit també a la xarxa wifi creada.
Això si, quan feu ús d’aquesta opció, connecteu el mòbil a la corrent, perquè l’ús de la bateria augmentarà considerablement.