Com saber si el nostre ordinador es podrà actualitzar a Windows 11

Fa pocs dies s’ha anunciat la sortida del nou Windows 11. En el cas de que el vostre ordinador sigui compatible, rebreu un avís per poder-lo actualitzar, el qual probablement es produirà cap a finals d’any.
Les exigències a nivell de hardware per poder disposar del nous sistema operatiu són diverses i força altes. Una de les més importants és que el nostre equip disposi de TPM (Trusted Platform Module), una tecnologia dissenyada per oferir funcions de seguretat.

Per saber del cert si el nostre equip disposa de totes aquestes prestacions, podem utilitzar una eina gratuïta, que s’anomena WhyNotWin11.
Només cal descarregar-la i executar-la, i ens desglossarà quins són els requisits mínims per disposar de Windows 11 i de quins disposa el nostre equip.
Alguns d’ells pot ser que els tinguem però no estiguin activats. D’altres, però, ens indicaran que ens oblidem de Windows 11 fins que comprem un ordinador nou.
Ara bé, si el vostre equip no és compatible, no patiu, perquè Microsoft seguirà donant suport a Windows 10 fins al 2025.