Com recuperar les pestanyes que teníem obertes si hem tancat Google Chrome per error

A vegades tenim un munt de pestanyes obertes i, amb un simple clic, tanquem el Google Chrome i les perdem totes. Us expliquem com recuperar-les.
Una opció és predeterminar que, quan tanquem el Chrome i el tornem a obrir, es recuperi tot el que teníem obert. Per a això hem d’anar als tres puntets de dalt a la dreta, anar a “Configuració”, a “A l’inici” i marcar l’opció “Continua des d’on ho vaig deixar”.

Si el Chrome s’ha tancat per error, el mateix navegador ens oferirà l’opció de recuperar tot el que teníem obert. En aquest supòsit, no cal patir.
També podem recuperar pestanyes que teníem obertes des del historial. Només cal que cliquem als tres puntets de nou, i a l’apartat “Historial” hi trobarem un llistat de les pestanyes tancades recentment.
Una altra opció és recuperar la darrera pestanya tancada amb la drecera del teclat Control + Majúscules + T. A mesura que l’anem prement, recuperarem les anteriors.
Les darreres versions de Google Chrome disposen també d’un cercador de pestanyes, que us apareixerà al prémer Control + Shift + A.
I si fem clic amb el botó dret a sobre de la icona del Chrome que tenim ancorada a la barra de tasques, també podrem veure un llistat les darreres pestanyes que hem tancat. Res està perdut.