Converteix el teu mòbil en una webcam pel teu ordinador amb DroidCam

Si tens un ordinador i no tens webcam per realitzar videotrucades, pots utilitzar el teu mòbil per fer-ho i convertir-lo en una càmera molt fàcilment.
Només necessites instal·lar l’aplicació DroidCam a ambdós dispositius. Des d’aquest enllaç per Windows, i des de Google Play o l’App Store pel mòbil.
La versió per Windows és gratuïta. La del mòbil té una versió bàsica completament funcional, i una de pagament amb opcions avançades.

Un cop tenim les aplicacions instal·lades a l’ordinador i el telèfon, toca connectar els dos dispositius. Obrirem l’aplicació al telèfon mòbil que estarà connectat a la nostra xarxa wifi. Aquesta ens mostrarà l’adreça IP que identifica el dispositiu a la nostra xarxa.
Només caldrà que obrim l’aplicació del nostre ordinador i hi introduïm aquest numeret on diu “Device Ip”. Premerem “Start” i ja tindrem els dos dispositius emparellats.
A partir d’aquí ja podrem utilitzar el mòbil com a càmera web a aplicacions com Skype, Zoom, Google Meet o Microsoft Teams. Així de fàcil.