Si ets client de Movistar o O2 cal que canviïs la contrasenya del teu wifi

Segons ha confirmat en un missatge de correu electrònic enviat als seus clients, Telefónica (Movistar i O2) ha patit un ciberatac que ha donat accés a dades tècniques de configuració d’alguns aparells (router, descodificador, repetidor, etc.).

Aquesta informació és molt important perquè és la porta d’accés a tots els equips que tenim a casa i que ens ofereixen connexió a internet. D’aquesta manera ha quedat al descobert, entre d’altres, la nostra clau de wifi.

Sembla ser que les dades personals dels clients no han sigut robades. Però l’empresa ja ha pres mesures al respecte.

Tanmateix, subscrivim aquests consells i us animem a que canvieu les contrasenyes d’accés al vostre router i a la vostra xarxa wifi, perquè les que teníeu fins ara han sigut filtrades.