Avís legal

F1 INFORMÀTICS, S.C.P.

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

 

Raó social:F1 INFORMÀTICS, S.C.P. CIF: J-63.844.781
Adreça: ALFONS XII 23, LOCAL 9 08006-BARCELONA
Telèfon: 932154933 Email: f1informatics@f1informatics.cat

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Donar informació de l’empresa i els articles que comercialitza.
El present avís legal (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.f1informatics.cat

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre F1 INFORMÀTICS, S.C.P. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb F1 INFORMÀTICS, S.C.P. o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de F1 INFORMÀTICS, S.C.P. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de F1 INFORMÀTICS, S.C.P..

 

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

F1 INFORMÀTICS, S.C.P. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.