Google Gravity

Avui és els dia dels Innocents i internet no n’és aliè. Per això us recomanem que si esteu de broma, col·loqueu aquesta web experimental com a Pàgina Principal del navegador de qui escolliu com a víctima.

La pàgina és Google Gravity, una divertida aplicació que únicament serveix per demostrar les possibilitats que ofereix la web actual. Es tracta del propi cercador Google afectat per la llei de la gravetat.

O sigui, que els textos, logos, imatges i el quadrat de cerca cauen al peu de la pantalla. I un cop allà, podem jugar a llençar-los amb el ratolí i fer-los rebotar. Inclús ens permetrà continuar realitzant cerques. No us serà molt pràctic, però proveu-ho per veure què passa.

Ja us podeu imaginar la cara que posarà el vostre “innocent” quan entri a Google i vegi que tot es s’esfondra…